Op zoek naar binnenspeeltuin peer?

binnenspeeltuin peer
Verjaardagsfeestjes Speelhuisje Peer.
Woensdag: 1200: 1830.: Feestdagen: 1030: 1830.: Vakantiedagen 7/7: 1030: 1830.: Kruipertjes 0 tot 1 jaar GRATIS. Kinderen 1 t/m 12 jaar 600, per kind. Begeleiding minimaal 18 jr is altijd verplicht en heeft gratis toegang. Speelhuisje Peer Steenweg wijchmaal 8, 3990 Peer.
Binnenspeeltuinen Pretland.
Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de grootouders genieten van een heerlijk tasje koffie aan één van de tafeltjes tussen de verschillende speeltoestellen. Pretland vormt ook de uitgelezen omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen enz. Kom zeker eens op ontdekking!
Binnenspeeltuin Peer.
Binnenspeeltuin t Speelmijntje is gelegen op nog geen 20 km van Maasmechelen, Peer, Lanaken, Hasselt, Bree, Beringen en Heusden Zolder en is een leuke aanwinst voor de kinderen en ouders. Voor de allerkleinsten is er een apart speelgebied met kleurrijke speeltoestellen, veilige klimconstructies, softplay, grote legoblokken, fietsjes, autos en uiteraard trampolines.
BALUBA Erperheide Toerisme Limburg.
U bent hier. Limburgse Kempen, Peer. Bereken de route. Toevoegen aan favorieten. van 01/01/2017 tot 31/12/19. Slecht weer kan de pret niet bederven in Erperheide. Schiet met schuimballen in de Foam Factory. Klimmen, spelen en klauteren op klimrekken. Trampoline springen of wedstrijdje racen in de mini-cars.
Lijst binnenspeeltuin te Peer en Limburg? Spring in t Veld.
dit is slechts een selectie van resultaten er zijn nog meer activiteiten in de nabijheid van Peer te ontdekken op onze site! om alle andere activiteiten te ontdekken van dit type binnenspeeltuin dichtbij Peer of uw woonplaats Zoeken. binnenspeeltuin in de grote steden.
Contact Speelhuisje Peer.
If you want to submit this form, do not enter anything in this field. 1200: 1830: Woensdag. 1030: 1830: Zat. 1030: 1830: Feestdagen. 1030: 1830: Vakantiedagen 7/7. 0484 51 44 50 Like onze pagina Mail ons. Speelhuisje Peer Steenweg wijchmaal 8, 3990 Peer.
Binnenspeeltuinen in deusterstraat 74 peer Binnenspeeltuinen in de buurt van deusterstraat 74 peer.
14 Binnenspeeltuinen gevonden in een straal van. Binnenspeeltuin in Kessenich. Lazertag.be Huur een lasergame. Binnenspeeltuin in Hasselt. Binnenspeeltuin in Rekem. Binnenspeeltuin in Geel. t Tofste Speelhuis. Binnenspeeltuin in Kasterlee. Binnenspeeltuin in Tongeren. Binnenspeeltuin in Herselt. Binnenspeeltuin in Herselt. Zoek op categorie.
Speeltuin en knuffelboerderij Breugelhoeve.
Op de speeltuin kan je klimmen, klauteren, schommelen, spelen met water, glijden, zwieren, wipwappen, en op de knuffelboerderij kan je al die schattige diertjes knuffelen. Maak er kennis met de nieuwste inwoners van Peer: Schattige varkens, geitjes, schaapjes, cavias, konijntjes, kippen, kleine ponys.,
Speelhuisje Peer.
t Speelhuisje Peer is een 1300 m grote binnenspeeltuin voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de grootouders genieten van een heerlijk tasje koffie. t Speelhuisje Peer vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen enz.

Contacteer ons