Op zoek naar cafe peer?

cafe peer
Home De Peer.
De Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos in Breda. Wij zijn goed te bereiken vanuit Prinsenbeek, Etten-Leur, Princenhage en het centrum van Breda. Daarnaast bevinden wij ons dichtbij de Woonboulevard XXL, Ikea en de uitvalswegen A16 en A58.
Café Supermarkt Stad Peer.
Stad en bestuur. Afval en recyclage. Hulpdiensten en veiligheid. Een melding doorgeven. 0478 72 89 20. Aan de balie van het Klantencontactcenter in. t Poorthuis Adres. Zuidervest 2a, 3990 Peer Tel. 011 61 07 00 E-mail. Volg ons op Facebook.
Snow Valley.
Kom je regelmatig of wens je wat langer op het sneeuw te vertoeven dan hebben wij abonnementen of voordeelkaarten aan een scherpe prijs. Deusterstraat 74 E, 3990 Peer. 32 0 11 61 01 90. Openingsuren Tarieven Eerste bezoek Partners Contact.
Brasserie Restaurant t Weyerke Wijchmaal Peer Limburg.
Brasserie Restaurant in Wijchmaal, Peer, België. Verschillende ruime keuze uit gins en andere dranken. Dry age, Black angus, Limousin, Vis, Vegetarisch., Het familie team van t weyerke gaan hun zaak profileren door bbq, dry aged en smoked gerechten te serveren.De zoon alias de kok van t weyerke heeft een diploma behaald in Master" of Beef.
Laatste groet voor Peerse cafébaas in eigen kroeg Peer Het Belang van Limburg.
De 19-jarige jongen die op 18 december 2017 een 13-jarige medeleerlinge van de Sint-Elisabethschool in Peer met een mes in de hals stak, staat terecht voor poging tot moord. Op een inleidingszitting i. Geschenkenwinkel Valko sluit na 114 jaar deuren in Peer.
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
Cars Coffee Friends Peer Peer 03/05/2018 oldtimer evenement.
Dit jaar zijn er weer 3 superdagen voorzien namelijk, CCFP Goes the English way dit" op 10 Mei 2018, dan zal de markt van Peer er Engels uitzien met, speciale Britse oldtimers op de rode loper, fish chips, Engelse snoep, musicbands en randanimatieop de rode loper en veel randanimatie.
Lijst van onroerend erfgoed in Peer Wikipedia.
Lijst van onroerend erfgoed in Limburg Belgische provincie. Bronnen, noten en/of referenties. Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed, De Inventaris van het Bouwkundig Erfgoed, 2011. Zie de categorie Onroerend erfgoed in Peer, Belgium van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
The Pub 3990 Peer, Markt 43 Op café gaan.
Zaak toevoegen registreren inloggen. wat vind jij? Meer info over deze zaak toevoegen? Meld het ons en we passen het zo snel mogelijk aan. Jouw correcties en/of aanvullingen. Beoordelen Delen Delen. Markt 43, 3990 Peer. 04 72 76 732 Tel.
CAFE The Pub.

Contacteer ons