Meer resultaten voor de peer breda

de peer breda
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Oude Liesboslaan 1724839, AD Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner!
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Recent bij Restaurant De Peer gedineerd met een zakenrelatie. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
De Peer in Breda Eet.nu.
Grappig hoe mensen dingen anders ervaren, kan het zijn dat er ook veel aan je eigen houding ligt? Vanmiddag zijn wij met drie vriendinnen gaan lunchen bij de Peer in Breda. We voelden ons welkom, hebben goed gegeten en komen er zeker nogmaals.
De Peer Startpagina Facebook.
Contact De Peer on Messenger. Gaat open om 1000.: Van De Wiel Makelaardij B.V. Dierenspeciaalzaak Voesenek Dogwash Webshop. Restaurants in Breda. Plaatsen Breda Restaurant De Peer. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Home De Peer.
Download de high tea kaart. Het is bij de Peer heerlijk toeven in een groene, bosrijke omgeving. Voldoende gratis parkeerplekken, gratis WIFI, speeltuin en een heerlijk verwarmd terras. De Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons