Zoeken naar de peer breda

de peer breda
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Oude Liesboslaan 1724839, AD Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner!
De Peer Startpagina Facebook.
31 76 520 0566. Geeft doorgaans antwoord binnen één dag. Contact De Peer on Messenger. Gaat open om 1000.: Wijnhuis De Blauwe Camer. Tapasbar en restaurant. Restaurants in Breda. Plaatsen Breda Restaurant De Peer. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
de Peer in Breda Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Restaurant in Breda /. Restaurant de Peer in Breda. Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda Nederland Plan. Gemiddelde prijs 33. Restaurantkaart de Peer. Gemiddelde prijs à la carte. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank. De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen.
Restaurant De Peer in Breda.
Restaurant De Peer in Breda. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant De Peer. Oude Liesboslaan 172, 4839 AD Breda. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant De Peer.
De Peer in Breda Eet.nu.
Vanmiddag zijn wij met drie vriendinnen gaan lunchen bij de Peer in Breda. We voelden ons welkom, hebben goed gegeten en komen er zeker nogmaals. Dank aan het personeel voor de gezellige middag. Eten drinken 8. Prijs / kwaliteit 8.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Stedelijk Museum Breda. Hotels in de buurt van Mastbos Breda. Hotels in de buurt van Kasteel Van Breda. Hotels in de buurt van De Kerkschat Grote Kerk. Alle restaurants in Breda. Restaurants in de buurt van De Peer.
De Peer Gastropubs Oude Liesboslaan 172, Breda, Noord-Brabant, The Netherlands Restaurant Reviews Phone Number Yelp.
De gewraakte gamba en rubberen coquille by Lectori S. Photo of De Peer Breda, Noord-Brabant, The Netherlands by Antoine P. Recommended Reviews for De Peer. Your trust is our top concern, so businesses can't' pay to alter or remove their reviews.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
Home De Peer.
Download de high tea kaart. Het is bij de Peer heerlijk toeven in een groene, bosrijke omgeving. Voldoende gratis parkeerplekken, gratis WIFI, speeltuin en een heerlijk verwarmd terras. De Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons