Resultaten voor resto peer

resto peer
Vlass.
Onze eetkamer met lange gastentafel bevindt zich op de eerste verdieping van het restaurant. Lunchmenu aan 37 euro met aangepaste wijnen 60 euro. 3-gangenmenu aan 70 euro met aangepaste wijnen 95 euro. 4-gangenmenu aan 80 euro met aangepaste wijnen 110 euro.
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
Restaurant Magis.
Fotos Restaurant Magis. Rock n roll in het Biessenhuys. Bistro Bis is het verlengstuk van de sterrenzaak Magis in Tongeren. De eerste verdieping van het Biessenhuys, waar Magis gevestigd is, werd omgebouwd naar een passend decor voor een nieuw ongedwongen bistronomie verhaal.
De 10 beste restaurants voor diners in Peer TripAdvisor.
Duits restaurants in Peer. Fastfood restaurants in Peer. Frans restaurants in Peer. Gezond restaurants in Peer. Italiaans restaurants in Peer. Latijns restaurants in Peer. Mediterraan restaurants in Peer. Spaans restaurants in Peer. Vegetarische restaurants in Peer. Zuid-Amerikaans restaurants in Peer.
Restaurant Wilford T Home.
Vanaf 1 juni 2016 is het Waasland een culinair adresje rijker. Chef Tom Vermeiren, die eerder al zijn strepen verdiende bij Clandestino en Likoké, en zijn vrouw Delphine verwelkomen jullie heel graag in hun gastronomisch restaurant aan de Wilfordkaai. Van" jongs af aan was het mijn droom om ooit een eigen restaurant te starten.
Restaurant De Peerdestal Antwerpen Brasserie in Parijse sfeer.
In de Wijngaardstraat, op wandelafstand van de Grote Markt, vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, het Hendrik Consciencepleintje, nam Mike Vlasman 25 jaar geleden restaurant De Peerdestal over. Door Mike zijn passie voor quality food, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen.
Eetcafé De 3 Swaentjes in het centrum van Peer, Noord-Limburg.
Welkom in De 3 Swaentjes, het oudste café van Noord-Limburg! Gezelligheid, een koel glas bier, een hartige hap, een vlotte en vriendelijke bediening, de ongedwongen familiale sfeer., het zijn slechts enkele ingrediënten die dit eetcafé zo sympathiek. en uniek maken.
De 10 beste restaurants in Peer TripAdvisor.
Duits restaurants in Peer. Fastfood restaurants in Peer. Frans restaurants in Peer. Gezond restaurants in Peer. Italiaans restaurants in Peer. Latijns restaurants in Peer. Mediterraan restaurants in Peer. Spaans restaurants in Peer. Vegetarische restaurants in Peer. Zuid-Amerikaans restaurants in Peer.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Wij bieden u voor een zeer betaalbare prijs ondermeer lunch, high tea, 3-gangenkeuzemenu en een uitgebreid à la carte menukaart.
Bekend Peers restaurant is failliet Peer Het Belang van Limburg.
Bekend café in Peer sluit na 112 jaar. Na 112 jaar én drie generaties valt nu zondag definitief het doek over café en feestzaal IMA in Peer. Decennialang hebben mensen er plezier beleefd, maar dit Peerse monument verdwijnt bij gebrek aan o.

Contacteer ons