Op zoek naar hoeve de peer?

hoeve de peer
Hoeve de Peer is een familiehuis, dus huiselijk, persoonlijk informeel. Limburg Pinterest.
Welkom op de website van Breugelhoeve.
32 011 63 13 31. Te midden van de prachtige landelijke omgeving van Grote-Brogel en op een boogscheut van het centrum van de stad Peer ligt Breugelhoeve. Het centrum bij uitstek waar je volop kan genieten van ruiteren in al haar facetten.
Gesloten hoeve Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Inventarisatie Peer geografische inventarisatie: 01-01-2005 31-12-2005. is vastgesteld als bouwkundig erfgoed Gesloten hoeve. Deze vaststelling is geldig sinds 01-02-2018. Typologie bakhuizen, boerenwoningen, gemakhuisjes, gesloten hoeven, paardenstallen, schuren, stallen. Datering eerste helft 19de eeuw, eerste helft 20ste eeuw, tweede helft 19de eeuw. Hoeve uit de tweede helft van de 19de of eerste helft van de 20ste eeuw, heden tweewoonst, recent sterk aangepast en deels heropgebouwd.
Hoeve peer Immo 2dehands.be.
Hoeve met stallingen op 11 hectare aansluitende grond. Ruiterroutes in de omgeving! De weilanden zijn volledig omheind, voorzien van schutstal. gisteren 2210: Peer. Zet je appartement of woning dan te koop of te huur op 2dehands.be. Zoek je een vakantiehuis of een woning in het buitenland?
Stijlvol landhuis natuur 12-22p Huizen te Huur in Peer, Vlaams Gewest, België.
De sfeer is geweldig, alles is aanwezig, de tuin is heerlijk en zo ook de plek van het huis: overal rust en natuur om je heen. Op 10 minuten rijden van kasteelbrouwerij Ter Dolen tipje om te bezoeken en a Lees meer. Verhuurd door Carine. Peer, België Lid sinds juni 2013. Ben 16 jaar zaakvoerder van Itineris bvba en begeleid als procesbegeleider groeiende organisaties die willen werken aan hun organisatiestructuur en/of cultuur werksfeer, leiderschap, communicatie, conflicthantering. We kochten in 2013 een hoeve die gebruikt wordt als verga Lees meer.
Hoeve Peer 1881.
Hoeve Peer 1881. Deze hoeve aan de Monseigneur Morisstraat in Linde-Peer dateert volgens jaarankers in de zijgevel uit 1881. De bakstenen hoeve bestaat uit twee stallen, een dwarsschuur en een woonhuis. Aan de overzijde van het erf bevindt zich nog een parallel, bakstenen dienstgebouw.
poortje erperheide peer hoeve de peer.
Eertijds was er een paardenstoeterij in gevestigd. In de Atlas van de Buurtwegen 1845 komt de hoeve voor als een langgestrekt element met noordelijke uitbouw, vergezeld van een losstaand voormalig bakhuis met oven ten oosten. poortje erperheide peer hoeve de peer.
Vakantiehuis in Voeren, Limburg, België huren? Micazu.
Vakantiehuis België, Limburg, Voeren vakantiehuis De Appelgaard uitzicht vanaf het terras huiskamer met open hard leefruimte/eetkamer Keuken met gasfornuis, oven, magnetron, 2 koelkasten, en afwasmachine. Kamers met eigen badkamer wakker worden met prachtig uitzicht huisweide woonkamer eigen parkeerplaats en ingang Voerens coulissenlandschap Sintmartensvoeren ligt midden in de driehoek Aken 30 min, Luik 30 min, Maastricht 20 min naar hartelust wandelen en fietsen De Appelgaard is een gezellig ingericht huis, met prachtig uitzicht over het Voerense landschap en ligt op een kruispunt van wandel en fietsroutes.

Contacteer ons