Resultaten voor hoeve de peer

hoeve de peer
Hoeve Peer 1870.
Grafheuvels 900 V. Deze grafheuvels zijn gelegen op de Dorperheide bij de weg Kaulille-Hamont. Alle grafheuvels van Kaulille moeten ten vroegste gedateerd worden. Home Landbouw Hoeve Peer 1870. Hoeve Peer 1870. De hoeve in Peer dateert uit ca. Het heeft een langgestrekte vorm.
Speeltuin en knuffelboerderij Breugelhoeve.
Op de speeltuin kan je klimmen, klauteren, schommelen, spelen met water, glijden, zwieren, wipwappen, en op de knuffelboerderij kan je al die schattige diertjes knuffelen. Maak er kennis met de nieuwste inwoners van Peer: Schattige varkens, geitjes, schaapjes, cavias, konijntjes, kippen, kleine ponys.,
Hoeve Peer 1881.
Hoeve Peer 1881. Deze hoeve aan de Monseigneur Morisstraat in Linde-Peer dateert volgens jaarankers in de zijgevel uit 1881. De bakstenen hoeve bestaat uit twee stallen, een dwarsschuur en een woonhuis. Aan de overzijde van het erf bevindt zich nog een parallel, bakstenen dienstgebouw.
Stijlvol landhuis natuur 12-22p Huizen te Huur in Peer, Vlaams Gewest, België.
Als de jacuzzi gerealiseerd is ergens in 2018 dan komen we wellicht en gaat deze locatie voor de volle 5 sterren. Verhuurd door Carine. Peer, België Lid sinds juni 2013. Ben 12 jaar zaakvoerder van Itineris bvba en begeleid als procesbegeleider groeiende organisaties die willen werken aan hun organisatiestructuur en/of cultuur werksfeer, leiderschap, communicatie, conflicthantering. We kochten in 2013 een hoeve die gebruikt wordt als vergad Lees meer.
poortje erperheide peer hoeve de peer.
Eertijds was er een paardenstoeterij in gevestigd. In de Atlas van de Buurtwegen 1845 komt de hoeve voor als een langgestrekt element met noordelijke uitbouw, vergezeld van een losstaand voormalig bakhuis met oven ten oosten. poortje erperheide peer hoeve de peer.
Hoeve de Peer is een familiehuis, dus huiselijk, persoonlijk informeel. Limburg Pinterest.
Welkom op de website van Breugelhoeve.
32 011 63 13 31. Te midden van de prachtige landelijke omgeving van Grote-Brogel en op een boogscheut van het centrum van de stad Peer ligt Breugelhoeve. Het centrum bij uitstek waar je volop kan genieten van ruiteren in al haar facetten.
Torenhoeve Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
omvat de bescherming als monument Torenhoeve: toren met bijhorend reservoir gelegen te Torenstraat 7 Peer. Deze bescherming is geldig sinds 05-02-2009. Typologie bakovens, boerenwoningen, duiventillen, heiligenbeelden, hoeven, paardenstallen, schuren, stallen, villa's' bouwkundig erfgoed, waterreservoirs. Datering vierde kwart 18de eeuw, vóór WO I. De toren van de zogenaamde Torenhoeve is een multifunctioneel opgevatte eclectische toren van de voormalige paardenstoeterij. Eertijds in gebruik als bakhuis, warmwaterreservoir en duiventil is de toren een uitzonderlijk element van het complex. De zogenaamde Torenhoeve gaat in kern terug tot 1784, getuige de jaartalankers in de oostelijke zijgevel. Eertijds was er een paardenstoeterij in gevestigd. In de Atlas van de Buurtwegen 1845 komt de hoeve voor als een langgestrekt element met noordelijke uitbouw, vergezeld van een losstaand voormalig bakhuis met oven ten oosten.
Hoeve peer Immo 2dehands.be.
Huis te koop in Peer, 5 slpks. Hoeve met stallingen op 11 hectare aansluitende grond. Ruiterroutes in de omgeving! De weilanden zijn volledig omheind, voorzien van schutstal. 9 maart 2018 2110: Peer. Zet je appartement of woning dan te koop of te huur op 2dehands.be.
Vakantiehuis in Voeren, Limburg, België huren? Micazu.nl.
Kamers met eigen badkamer wakker worden met prachtig uitzicht huisweide woonkamer eigen parkeerplaats en ingang Voerens coulissenlandschap Sintmartensvoeren ligt midden in de driehoek Aken 30 min, Luik 30 min, Maastricht 20 min naar hartelust wandelen en fietsen De Appelgaard is een gezellig ingericht huis, met prachtig uitzicht over het Voerense landschap en ligt op een kruispunt van wandel en fietsroutes.

Contacteer ons