Zoeken naar hoeve de peer

hoeve de peer
Puur Limburg.
Aanvankelijk werd vooral kaas gemaakt voor de groothandel, maar later werd er van strategie veranderd. De veestapel werd afgebouwd tot 50 geiten om de melk volledig te kunnen verwerken tot een gamma producten. die eigenhandig aan de man worden gebracht op weekmarkten oa markt Hasselt.
Hoeve De Peer Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Hoeve De Peer op Facebook.
Restaurant Eyckerhof Hingene: Uniek Flamant décor in landelijke hoeve.
Klassiek met een twist in een dromerige omgeving. Het is intussen 30 jaar geleden dat Chef-kok Ferdy Debecker en zijn vrouw Ann begonnen aan de renovatie van een oud hoeve in Bornem. Zoveel jaar later is het restaurant dat ze er toen openden nog steeds bloeiend en succesvol.Ferdy won al meerdere prestigieuze kookwedstrijden waaronder de Bronzen Bocuse.
De Kristalijn Menukaart.
van dinsdag t/m vrijdagmiddag. Keuze artisanale kazen ipv. Supplement keuze van artisanale kazen. Wenst u aanpassingen lactose, diabeet., of bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden. Ons team is op de hoogte van eventuele allergenen in onze gerechten.
Hoeve Peer 1881.
Hoeve Peer 1881. Deze hoeve aan de Monseigneur Morisstraat in Linde-Peer dateert volgens jaarankers in de zijgevel uit 1881. De bakstenen hoeve bestaat uit twee stallen, een dwarsschuur en een woonhuis. Aan de overzijde van het erf bevindt zich nog een parallel, bakstenen dienstgebouw.
Roundhouse Hoevevlees Wit/Blauw Rundsvlees uit Peer Vleespakketen Bestellen.
Het B pakket tussen de 15 en 20 kg en het BBQ pakket rond de 6 kilo. De samenstelling van de pakketten is voor iedereen hetzelfde omdat we werken volgens het principe van deel een rund. Regelmatig ongeveer 1x per maand is er vers vlees beschikbaar.
Sponsortocht van Belgische kust tot Peer met handbike PEER.
Rechtsaf de BLAUWE HOEVESTRAAT in STOPPLAATS 2 BLAUWE HOEVE. Vertrek bij De Blauwe Hoeve om 12.30u op 28 april 2018. STOPPLAATS 3 BIJ DEN THIJS GEBEUNT 1 GEEL. Vertrek bij den Thijs om 16u op 28 april 2018. naar knooppunt 232221209596737475260247224230227228221220201, Vernderstraat, N 748 tot Peer.
Recht van bij de boer.
IN DE KIJKER: Hoeveboter karnemelk. VERHAAL: Hoeve De ploeg: verse melkproducten met aandacht voor mens, dier en leefmilieu. TIP: Infomomenten bij CSA-boerderijen. WEEK VAN DE KORTE KETEN. VLAM Korte Keten. Koning Albert II-laan 35 bus 50. Contactpersoon: Sara De Preter.
Langgestrekte hoeve Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Bouwen door de eeuwen heen. Inventaris van het cultuurbezit in België. Provincie Limburg, Arrondissement Maaseik, Kanton peer, Turnhout, 2005, 339-340. Bron: Beschermingsdossier DL002550, 11 Hoeves en 2 dorpsgezichten digitaal dossier. Datum tekst: 2009. maakt deel uit van Zavelstraat. U kunt deze pagina citeren als.: Agentschap Onroerend Erfgoed 2016: Langgestrekte hoeve online, https//id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/80801: geraadpleegd op 28 maart 2019.
Vakantiehuis in Voeren, Limburg, België huren? Micazu.
Kamers met eigen badkamer wakker worden met prachtig uitzicht huisweide woonkamer eigen parkeerplaats en ingang Voerens coulissenlandschap Sintmartensvoeren ligt midden in de driehoek Aken 30 min, Luik 30 min, Maastricht 20 min naar hartelust wandelen en fietsen De Appelgaard is een gezellig ingericht huis, met prachtig uitzicht over het Voerense landschap en ligt op een kruispunt van wandel en fietsroutes.

Contacteer ons