Resultaten voor hoeve de peer

hoeve de peer
Restaurant Eyckerhof Hingene: Uniek Flamant décor in landelijke hoeve.
Klassiek met een twist in een dromerige omgeving. Het is intussen 30 jaar geleden dat Chef-kok Ferdy Debecker en zijn vrouw Ann begonnen aan de renovatie van een oud hoeve in Bornem. Zoveel jaar later is het restaurant dat ze er toen openden nog steeds bloeiend en succesvol.Ferdy won al meerdere prestigieuze kookwedstrijden waaronder de Bronzen Bocuse.
Oplaadpunten Houthalen-Helchteren Hoeve Jan Oplaadpalen in Limburg.
Caf De Smis. Chteau de la Motte. Brouwerij en alcoholstokerij Wilderen. Gasthof De Statie. Kunst en Fietscaf den Hof. Taverne Restaurant Winston. Brasserie De Kwast. Brasserie en fietscaf Bosrand. Sportagon Bowling en Multicenter. Onder de Blauwe linde. Hotel-Restaurant De Kommel.
Hoeve peer Trovit.
De 7 unieke en luxueuze kamers zijn gelegen in een gerestaureerde 19de. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van hoeve peer. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.
Villa Bovelinde in Peer huren bij Belvilla.
Verblijfsdatum: vr 27-07-2012 vr 03-08-2012. Mooi, ruim, royaal huis. De enorme trampoline is veelvuldig gebruikt. In de nabije omgeving van Peer zijn vele leuke uitstapjes te maken en het naast gelegen maïsdoolhof van de eigenaar was zeker ook de moeite waard.
Recht van bij de boer.
Wanneer je rechtstreeks bij de boer koopt, weet je bovendien ook dat je steeds verse, kwalitatieve producten krijgt aangeboden. Van groenten en fruit over zuivel en vlees tot kruiden en hoeve-ijs, je vindt ze allemaal bij je in de buurt.
Te koop in Wijchmaal Vitrine.
250.600 Woning in Peer 250.600. Energiezuinige woning met 3 slaapkamers op 3 are 75. 260.000 Woning in Peer 260.000. Handelshuis met extra woonst op 12 are 02 ca aan de Meeuwerbaan 70 te Wauberg P. 275.000 Appartement in peer 275.000.
Beschermde hoeve wordt kinderopvang Peer Het Nieuwsblad.
Midden op de nieuwe scholencampus in Peer staat nog een vervallen hoeve. Het gaat om een beschermd monument. De stad wil het gebouw restaureren en uitbreiden om er de kinderopvang in te huisvesten. De gemeenteraad buigt zich woensdagavond over de lastenvoorwaarden en gunningswijze.
Vakantiehuizen in Limburg Voerstreek Hoevetoerisme.
Limburg en de Voerstreek. Pays de la Loire. Limburg en de Voerstreek /. de witte Gans. aantal personen: 2 2. type verblijf: vakantiehuis. huisdieren: niet toegelaten. aantal personen: 1 4. type verblijf: vakantiehuis. aantal personen: 2 4. type verblijf: vakantiehuis.
Hoeve Peer 1881.
Hoeve Peer 1881. Deze hoeve aan de Monseigneur Morisstraat in Linde-Peer dateert volgens jaarankers in de zijgevel uit 1881. De bakstenen hoeve bestaat uit twee stallen, een dwarsschuur en een woonhuis. Aan de overzijde van het erf bevindt zich nog een parallel, bakstenen dienstgebouw.
Vakantiehuis in Voeren, Limburg, België huren? Micazu.
Kamers met eigen badkamer wakker worden met prachtig uitzicht huisweide woonkamer eigen parkeerplaats en ingang Voerens coulissenlandschap Sintmartensvoeren ligt midden in de driehoek Aken 30 min, Luik 30 min, Maastricht 20 min naar hartelust wandelen en fietsen De Appelgaard is een gezellig ingericht huis, met prachtig uitzicht over het Voerense landschap en ligt op een kruispunt van wandel en fietsroutes.

Contacteer ons