Zoeken naar wat is het verschil tussen een appel en een peer

wat is het verschil tussen een appel en een peer
Verschil tussen een appel en een peer forumonderwerp.
een appel kan je eten en een peer wel. oor het leven en niet voor even! laatste aanpassing 13 november 2005 1642.: 12 november 2005 0653.: ik zie geen verschil tussen een appel en een peer. 12 november 2005 1028.:
poortje kaart peer wat is het verschil tussen een appel en een peer.
poortje kaart peer wat is het verschil tussen een appel en een peer. VBZ KAM: Wat is het verschil tussen een appel en een peer bij een obese cliënt? Wat is het verschil tussen een appel en een peer bij een obese cliënt?
Appels en Peren: wel degelijk te vergelijken!
Appels en peren hebben duidelijk een aparte smaak, waardoor sommige mensen enkel appels en sommige anderen enkel peren lusten. Ook het imago van de vruchten is anders: de appel geldt als een jong, gezond en vitaal merk, terwijl de peer meer geassocieerd word met oudere mensen die lijden aan buikloop. Bovenstaande analyses tonen aan dat appels en peren wel degelijk met elkaar te vergelijken zijn. Dit betekent geenszins dat er geen verschillen tussen de twee vruchten zijn, maar daar gaat het dan ook niet om: of ze nu op elkaar lijken of niet, ze kunnen op vele manieren met elkaar vergeleken worden. Het aforisme der appels en peren suggereert dat twee zaken die sterk verschillen, niet met elkaar vergeleken kunnen worden. Dit is echter onzin, gezien de wetenschap dat de vruchten erg verschillen, zelf reeds het resultaat van een vergelijking moet zijn. Een variant op het vergelijken van appels en peren komt vaak voor in het onderwijs: tijdens rekenlessen wordt de kinderen aangeleerd dat je geen appels en peren kan optellen. Dit klopt echter niet: men zou beide vruchten bijvoorbeeld kunnen optellen onder de noemer fruit. Wat wel onmogelijk is, is het vermenigvuldigen van appels en peren.
Vraag van de maand: hoe houd je een appel en perenboom uit elkaar? Denk-pistes Veldverkenners.
Ezelbruggetje: je kan de groeiwijze van de bomen gemakkelijk vergelijken met de vorm van de vrucht. Een appel is bol en een peer is eerder smal al zijn er natuurlijk uitzonderingen, maar daar gaat het hier niet om. In een professionele boomgaard zal de vorm van de bomen minder uitgesproken zijn, omdat de fruitteler de bomen zo snoeit dat ze maximaal fruit produceren én die vruchten gemakkelijk geplukt kunnen worden. Maar toch kan je ook in zon boomgaard aan de inplanting van de takken op de stam zien met wat voor boom je te maken hebt.:
Moppentap Absurde humor.
Wat is het verschil tussen een berg? Je bent er rapper over dan te voet. Wat is het verschil tussen een appel en en peer? Een appel is groen en een peer wel. Wat is sneller, een haas of een worm?
verschil tussen appel en peer WaarMaarRaar.nl.
GC Games Computers. WMO Wat me is overkomen. VDS Vragen des levens. CON Consumenten forum. moppen en spelletjes moppen en spelletjes moppen en spelletjes. 1 2 3 4 verschil tussen appel en peer? Een appel is groen en een peer wel. een appel is rond de meeste peren niet. een appel heet appel een peer niet. appel is een onderdeel van de naam van een politieke partij peer niet. een appel kan rood zijn een peer niet. een appel hangt aan een appelboom een peer niet. zit hij er tussen? appelvormige mensen minder kans op diabetes. en een peervormige mensen veel kans op diabetes ofzo hoor ik vaak. Met die peer heb ik nog een appeltje te schillen. Men kan geen appels met peren vergelijken. De appel valt niet ver van de peer! je kan best appels met peren vergelijken. hoe moet je anders de verschillen zien? botte bijl heeft gelijk 11-04-09 181003.: probeer ze eens te rollen 11-04-09 234406.: Het zijn allebei appels, behalve de peer dan 12-04-09 094301.:
Flevosap Wat is het verschil tussen een appel en peer. Facebook.
Wat is het verschil tussen een appel en peer? Een appel hangt aan een appelboom en een peer niet! Heb jij voor ons ook een leuke mop met fruit in de hoofdrol? Laat m achter in een reactie en wie weet zie je jouw binnenkort terug op onze pagina.
Moppentap Vertaling van computertermen.
Genetisch gemanipuleerd insektje. Heet soort broodbeleg. Dopje op schrijfgerei. Zware Van Nelle. Overblijfsel na het bakken van een groentesoort. Rond speldje met poezekop. Pedaal in auto's.' Bijnaam voor Duitse woestijngeneraal. Bij elkaar horend stel koppen en schotels. Net een voldoende.
Noxa.
I don't' think this will last But you're' here in my arms Yes, vrijdag is het zover. Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen is een kunsthistorisch museum in Antwerpen. Het is het grootste en belangrijkste museum onder de voogdij van de Vlaamse Gemeenschap EN IS NOG ALTIJD GESLOTEN! Wat was daar trouwens mis me.

Contacteer ons