Zoeken naar de peer restaurant

de peer restaurant
Restaurant Fleurie.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.
Intro.
Sterke Peer Restaurant Wuustwezel.
Sterke Peer Petrus Janssen werd in de streek aanzien als de sterkste man ter wereld. Daardoor werd hij een mytische figuur in Wuustwezel, en ver buiten de gemeentegrenzen. Wij, Ida en Marc, noemen onze nieuwe zaak naar deze krachtpatser. 2 jaar na het afsluiten van onze activiteiten in het Hollandsch Hof, enkele tientallen meters hiervandaan, hebben wij de draad weer opgenomen, en hervatten onze horeca activiteiten.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Recent bij Restaurant De Peer gedineerd met een zakenrelatie. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
Italiaans restaurant Peer Luno coll altro.
Uniek Italiaans restaurant Luno coll altro te Peer. Restaurant Luno coll altro biedt u een waaier aan Italiaanse lekkernijen, dagvers bereid met de lekkerste ingrediƫnten. Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag om u de heerlijkste gerechten voor te schotelen.
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
De 10 beste restaurants in Peer TripAdvisor.
Italiaans Mediterraan Europees. Heerlijk getafeld in een uniek de 28/01/2018. Tafelen in een bijzonder kader. 3 van 18 Restaurants in Peer. Aangename verrassing 31/03/2018. Gezellig restaurant met top keuken 14/03/2018. 4 van 18 Restaurants in Peer. Lekker etentje met vrienden 24/01/2018.

Contacteer ons