Meer resultaten voor de peer restaurant

de peer restaurant
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
de Peer in Breda Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Gemiddelde prijs à la carte. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank. De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen. Meer informatie over restaurant de Peer. Hoe er geraken?
Two4one restaurant: Brasserie Oud Stadhuis in Peer.
Javascript en cookies zijn steeds vereist om de goede werking van onze website te garanderen. Dus deze moeten aanstaan in de browser waarmee u werkt. Ps: Google Chrome browser is een aanrader die je gratis kan downloaden via: http//www.google.com/chrome/hlnl.: Brasserie Oud Stadhuis 3990 Peer. Brasserie Oud Stadhuis. Het prachtig gerenoveerde Stadthuys 1673 herbergt het Grand Café en het restaurant van Hotel de Boskar 1773.
Restaurant Fleurie.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Vind beschikbare tijden op iens. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden.
Hotel de boskar overnachten én eten in Peer.
3990 Peer België. 32 11 39 87 10. Wij serveren verse kwaliteit producten in een uniek kader. U hebt de keuze uit een grote en kleine kaart. Het prachtig gerenoveerde Oud Stadshuis 1673 herbergt het Grand Café en het restaurant van Hotel de Boskar 1773.
Michelin Restaurants Peer: Gids van de beste restaurants van Peer.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Peer. Alle Michelin restaurants in Peer: sterrenrestaurants in Peer en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Peer.
De 10 beste restaurants in Peer TripAdvisor.
Belgisch Nederlands Café Europees Eetcafé. Kort bij huis 14/02/2018. Centerparcs Erperheide Restaurant El Fuego. 17 van 18 Restaurants in Peer. Beste wat er is in centerparcs erp 13/01/2018. Ideaal met kinderen 19/07/2017. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.

Contacteer ons