Meer resultaten voor eten in peer

eten in peer
Intro.
Baskent Peer Proef onze gerechten en merk het verschil! Italiaanse pizza, Amerikaanse pizza, Pita/Kebab bestellen.
BASKENT PEER Proef onze gerechten en merk het verschil! Online eten bestellen. Geen levering in Wijshagen en Meeuwen-Gruitrode. 1000, Kapsalon Kebab Frieten, kebab vlees, kaas. 800, Margharita Tomatensaus, kaas. 600, Broodje Normaal Kebab. 32cm Vers Bereid Met Tomatensaus En Kaas.
Restaurant Fleurie in Peer Deal: korting.
Een" toppertje in Peer." eten: 8 service: 8 sfeer: 8. We hebben echt genoten van het eten! Het was heel verrassend en super lekker! De bediening was top en, op aanraden van de gastvrouw, de wijn zalig! Wij gaan zeker nog terug!
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
Eethuis B Meets A.
THE PLACE TO BE, OP DE MARKT IN HET CENTRUM VAN PEER. De lekkerste frietjes, de beste snacks, KOUDE en WARME broodjes.Overhéérlijke GRILL-BURGERS in REAL AMERICAN STYLE. Nog niets gezegd over de SHOARMA en de PULLED PORC.SPAGHETTI, STOOFVLEES, GOULASCH, VIDE, allemaal uit eigen keuken.
Eetcafé De 3 Swaentjes in het centrum van Peer, Noord-Limburg.
Welkom in De 3 Swaentjes, het oudste café van Noord-Limburg! Gezelligheid, een koel glas bier, een hartige hap, een vlotte en vriendelijke bediening, de ongedwongen familiale sfeer., het zijn slechts enkele ingrediënten die dit eetcafé zo sympathiek. en uniek maken.
Fleurie Peer beste restaurant van Limburg Made in Limburg.
De gouden medaille was voor Fleurie in Peer, dat het haalde van De Kristalijn in Genk en Bistro Neuta in Maasmechelen. René en Francien de Jong van Fleurie zijn heel fier dat ze als laureaat uit de bus zijn gekomen.
Restaurants Stad Peer.
Een melding doorgeven. Brasserie restaurant t Weyerke. Pastabar La Cucina. Pizzeria Da Franco. t Oud Stadhuys. Aan de balie van het Klantencontactcenter in. t Poorthuis Adres. Zuidervest 2a, 3990 Peer Tel. 011 61 07 00 E-mail. Volg ons op Facebook.
Restaurant Nathan Antwerpen.
Zo heeft de ervaring die ik in o.a. Dôme, De Pastorale, L'épicerie' du Cirque en Hof van Cleve heb opgedaan, een indruk bij me nagelaten. Mijn partner, Eva Van de Peer is gastvrouw en verzorgt de wijnen. Met haar enthousiasme en optimisme, is ze de ideale gastvrouw.
Hotels Restaurants Blues Peer.
Klik hier voor een overzicht van de Peerse eet en drinkgelegenheden. HOTEL DE BOSKAR 1773 www.hoteldeboskar.be. RESTAURANT t OUD STADTHUYS www.hoteldeboskar.be. BRASSERIE MARKTZICHT www.marktzicht.be. CASA CIOLINA www.casaciolina.be. CENTER PARCS ERPERHEIDE www.erperheide.be. FACTORIJ 10 www.factorij10.be. SOGNI DORO www.lunocollaltro.be. DE WATERMOLEN www.de-watermolen.com.

Contacteer ons