Meer resultaten voor restaurant de peer breda liesbos

restaurant de peer breda liesbos
Familierestaurant speeltuin terras De Peer Breda Go-Kids Breda.
Oude Liesboslaan 172, 4839 AD Breda. Eten Drinken Diner, Met speeltuin, Natuur, Lunch, Drinken Snacks. Familie restaurant De Peer. Bij restaurant De Peer hebben ze een erg leuke speeltuin voor de kinderen met ernaast een heerlijk terras. Gelegen aan de rand van het Liesbos is het leuk te combineren met een boswandeling.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Peer in Breda Eet.nu.
breda 25 punten. op 6 september 2013. Ik heb i.v.m.mijn verjaardag bij De Peer met een groepje mensen gegeten, van te voren even wat gedronken op het terras en daarna plaatsgenomen in het sfeervolle restaurant. Werkelijk alles was goed geregeld, erg attente en vriendelijk bediening en vooral de bedrijfsleider Rens geloof ik dat hij heet zo een gastheer wil iedereen in zijn bedrijf hebben.
Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda Restaurants.nl.
6-gangen menu: 33.40. 3-gangen à la carte: ca. terras tuin gratis draadloos internet. openhaard live muziek. zaalverhuur vergaderen recepties buffetten. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring!
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
De Peer bij Liesbos! Terug naar het overzicht. Oude Liesboslaan 172. 4839 AD Breda Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 10u. Prijs Zie menukaart. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin!
Lunch near Liesbosch Review of De Peer, Breda, The Netherlands TripAdvisor.
Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda. Wij zijn iedere dag vanaf 10.00 uur geopend. De Peer is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.0 24 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Frans Spaans Wereldkeuken Grill / Amerikaans / BBQ. Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje.
Breda en alles daaromheen Rondje Liesbos in beeld Korte verhalen van toen en nu.
Oude Liesboslaan 170. Eetcafé De Peer Oude Liesboslaan 172. Idem Foto: 24 april 2009. Frietsalon Liesbos Hoek: Oude Liesboslaan/Drielindendreef. Idem Foto: 24 april 2009. Zicht in de Oude Liesboslaan langs het Liesbos. Zicht in de Drielindendreef. Drielindendreef in het verlengde van de Leursebaan. Foto: 3 september 2012. Ruiterschool Liesbosch Oude Molenweg 10. Westrikseweg 26 1. Westrikseweg 26 2. Zicht in de Leursebaan. Snelfietspad Breda-Etten-Leur t.p.v. Foto: 31 oktober 2011. Zicht in de Groenstraat. Dierenpension Doggys Holiday Leursebaan 430. Lichtenberg Hoeve in de Zanddreef. t Koepeltje langs de Leursebaan en achter de Lichtenberg Hoeve. Foto: 16 april 2010. Toegang Boswachterij Liesbos Zanddreef. Zicht in de Zanddreef richting Prinsenbeek. Picknickplaats aan de Torendreef. Vijvertje aan de Torendreef. Restaurant Boswachter Liesbosch Nieuwe Dreef 4. Moerdijkse Postbaan 22. Zicht in de Moerdijkse Postbaan. Hoek: Moerdijkse Postbaan/Bredaseweg. Pastoor van Ars-kerk 1928 Liesboslaan. In het gebied Effen-De Rith wonen bijna 850 Bredanaars, in de buurtschap Liesbos ca. De Rith is een uniek stukje Breda met een rijke historie, die nog steeds uit het landschap kan worden afgelezen.
Lunch near Liesbosch De Peer, Breda Traveller Reviews TripAdvisor.
Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda. Wij zijn iedere dag vanaf 10.00 uur geopend. De Peer is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras.
eetcafé De Peer, 4839 AD Lekker in de buurt.
Een zaak toevoegen Andere restaurants in de buurt. De Drie Linden. restaurant te 4839 AD Breda. eetcafé te 4839 AD. restaurant te 4838 ET Breda. restaurant te 4839 AJ Breda. restaurant te 4813 EB Breda. restaurant te 4841 AR Prinsenbeek.

Contacteer ons