Zoeken naar restaurant de peer breda liesbos

restaurant de peer breda liesbos
Onze kaart De Peer.
Naast lunch en diner bent u bij de Peer van harte welkom voor een gezellige borrel. Download de borrelkaart. De Peer heeft een steeds wisselende selectie aan wijnen in huis. Onze wijnen komen uit alle windstreken van Frankrijk tot Zuid-Afrika en zijn van goede kwaliteit.
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld. poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Recent bij Restaurant De Peer gedineerd met een zakenrelatie. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
eetcafé De Peer, 4839 AD Lekker in de buurt.
Een zaak toevoegen Andere restaurants in de buurt. De Drie Linden. restaurant te 4839 AD Breda. eetcafé te 4839 AD. restaurant te 4838 ET Breda. restaurant te 4839 AJ Breda. restaurant te 4813 EB Breda. restaurant te 4841 AR Prinsenbeek.
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Breda /. de Peer in Breda. Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda Nederland Kaart.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
De Peer bij Liesbos! Terug naar vorige pagina. Oude Liesboslaan 1724839, AD Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner!
poortje peer kaart restaurant liesbos peer.
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Frans Spaans Wereldkeuken Grill / Amerikaans / BBQ. Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons