Resultaten voor restaurant de peer breda liesbos

restaurant de peer breda liesbos
poortje peer kaart restaurant peer breda.
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.0 24 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Frans Spaans Wereldkeuken Grill / Amerikaans / BBQ. Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje.
Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda Restaurants.nl.
6-gangen menu: 33.40. 3-gangen à la carte: ca. terras tuin gratis draadloos internet. openhaard live muziek. zaalverhuur vergaderen recepties buffetten. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring!
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
De Peer bij Liesbos! Terug naar het overzicht. Oude Liesboslaan 172. 4839 AD Breda Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 10u. Prijs Zie menukaart. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin!
Liesbos Etten-Leur.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij restaurant Boswachter Liesbosch, Eetcafé de Peer of Fritessalon t Liesbos. Parkeren kunt u het best op de parkeerplaats aan de Leurse baan. Het bos is goed bereikbaar per openbaar vervoer door vanuit één van de buslijnen tussen Breda en Etten-Leur te nemen en uit te stappen op de halte Liesbos.
De Peer Smakelijk Breda.
Home Restaurants Breda Liesbos De Peer. Restaurant De Peer, aan de rand van het Liesbos, ligt in een groene en bosrijke omgeving. Een mooie plek voor een hapje en een drankje, binnen in het restaurant of op het ruime terras.
Familierestaurant De Peer in Breda.
Oude Liesboslaan 172, 4839 AD Breda. Eten Drinken Diner, Met speeltuin, Natuur, Lunch, Drinken Snacks. Familie restaurant De Peer. Bij restaurant De Peer hebben ze een erg leuke speeltuin voor de kinderen met ernaast een heerlijk terras. Gelegen aan de rand van het Liesbos is het leuk te combineren met een boswandeling.
De Peer Startpagina Facebook.
31 76 520 0566. Geeft doorgaans antwoord binnen één dag. Contact De Peer on Messenger. Gaat open om 1000.: Wijnhuis De Blauwe Camer. Tapasbar en restaurant. Restaurants in Breda. Plaatsen Breda Restaurant De Peer. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
eetcafé De Peer, 4839 AD Lekker in de buurt.
Een zaak toevoegen Andere restaurants in de buurt. De Drie Linden. restaurant te 4839 AD Breda. eetcafé te 4839 AD. restaurant te 4838 ET Breda. restaurant te 4839 AJ Breda. restaurant te 4813 EB Breda. restaurant te 4841 AR Prinsenbeek.
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Breda /. de Peer in Breda. Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda Nederland Kaart.

Contacteer ons