Zoeken naar restaurant de peer liesbosch

restaurant de peer liesbosch
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Af te huren, Airconditioning, Huisdieren welkom, Invalidentoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi. 79, / 10. Met de familie. Jouw recensie over het restaurant de Peer. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 31 mei 2018.
Onze kaart De Peer.
Naast lunch en diner bent u bij de Peer van harte welkom voor een gezellige borrel. Download de borrelkaart. De Peer heeft een steeds wisselende selectie aan wijnen in huis. Onze wijnen komen uit alle windstreken van Frankrijk tot Zuid-Afrika en zijn van goede kwaliteit.
De Peer in Breda Eet.nu.
op 6 september 2013. Ik heb i.v.m.mijn verjaardag bij De Peer met een groepje mensen gegeten, van te voren even wat gedronken op het terras en daarna plaatsgenomen in het sfeervolle restaurant. Werkelijk alles was goed geregeld, erg attente en vriendelijk bediening en vooral de bedrijfsleider Rens geloof ik dat hij heet zo een gastheer wil iedereen in zijn bedrijf hebben.
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
center parcs peer. restaurant de peer breda liesbos. restaurant peer breda. restaurant de peer in breda. hotel peer belgie. peer restaurant gorinchem. restaurant de peer breda liesbos. restaurant liesbos peer. de peer restaurant. restaurant de peer liesbosch. tuincentrum peer doetinchem.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Recent bij Restaurant De Peer gedineerd met een zakenrelatie. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
poortje peer kaart restaurant liesbos peer.
Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld. poortje peer kaart restaurant de peer liesbosch.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons