Resultaten voor restaurant de peer liesbosch

restaurant de peer liesbosch
eetcafé De Peer, 4839 AD Lekker in de buurt.
geef eetcafé De Peer in 4839 AD 2 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 3 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 4 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 5 sterren. eetcafé te 4839 AD.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Vind beschikbare tijden op iens. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden.
De Peer in Breda Eet.nu.
Ik heb i.v.m.mijn verjaardag bij De Peer met een groepje mensen gegeten, van te voren even wat gedronken op het terras en daarna plaatsgenomen in het sfeervolle restaurant. Werkelijk alles was goed geregeld, erg attente en vriendelijk bediening en vooral de bedrijfsleider Rens geloof ik dat hij heet zo een gastheer wil iedereen in zijn bedrijf hebben.
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Met de familie. Jouw recensie over het restaurant de Peer. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 24 feb. We hebben gezellig en lekker gegeten.Er is een gezellige sfeer en het eten was heerlijk.
Onze kaart De Peer.
Hierbij kunt u uw keuze maken uit de gerechten van onze a la carte dinerkaart. Naast lunch en diner bent u bij de Peer van harte welkom voor een gezellige borrel. De Peer heeft een steeds wisselende selectie aan wijnen in huis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
poortje peer kaart restaurant de peer liesbosch.
center parcs peer. restaurant de peer liesbosch. restaurant peer breda. restaurant de peer in breda. hotel peer belgie. peer restaurant gorinchem. restaurant de peer breda liesbos. restaurant liesbos peer. de peer restaurant. restaurant de peer liesbosch. tuincentrum peer doetinchem. eten in peer.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons