Resultaten voor restaurant de peer liesbosch

restaurant de peer liesbosch
Familierestaurant speeltuin terras De Peer Breda Go-Kids Breda.
Eten Drinken Diner, Met speeltuin, Natuur, Lunch, Drinken Snacks. Familie restaurant De Peer. Bij restaurant De Peer hebben ze een erg leuke speeltuin voor de kinderen met ernaast een heerlijk terras. Gelegen aan de rand van het Liesbos is het leuk te combineren met een boswandeling.
Boschwachter in t Mastbos Restaurant in Breda.
van peer, braam en sinaasappel. 2 bollen roomijs met slagroom. Stroop en suiker 600., Spek en/of appel-ham en/of kaas 700., met appel, kaneel en rozijnen. Ananas en/of gember 825., Warme kersen en slagroom 825., Vanille-ijs en chocoladesaus 825., Ananas en kaas 875., Gluten, lactose en melkvrije pannenkoeken 050., Keuze uit harde broodjes of sneetjes wit/bruin. Naar keuze 500., met ham, kaas, rosbief, Old Amsterdam of Ardennerham. Bal gehakt 900., met ham, kaas en gekookt ei. paté, buikspek en sojasaus. Brie met walnoten 750., Kipsaté met pindasaus 1200., Gerookte zalm 1000., met uitjes en kappertjes. Hollandse garnalen 1150., Broodje met geitenkaas 875., met ananas, gember en spek uit de oven.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Wij komen regelmatig jaarlijks een aantal keer bij de Peer en het bevalt eigenlijk altijd wel. Opmerkingen die hier gemaakt worden over de akoestiek van het restaurant kloppen wel, als het druk is en de deuren zijn dicht toeteren je oren aan het einde van.
Liesbos Stappen Shoppen Breda.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij restaurant Boswachter Liesbosch, Eetcafé de Peer of Fritessalon t Liesbos. Parkeren kunt u het best op de parkeerplaats aan de Leurse baan. Het bos is goed bereikbaar per openbaar vervoer door vanuit één van de buslijnen tussen Breda en Etten-Leur te nemen en uit te stappen op de halte Liesbos. Liesbos, Breda, Nederland.,
De Peer Blogs over dit restaurant op Smakelijk Breda.
Schrijf een recensie. Home Restaurants Breda Liesbos De Peer. De Peer, aan de rand van het Liesbos in Breda, ligt in een groene en bosrijke omgeving. Een mooie plek voor een hapje en een drankje, binnen in het restaurant of op het ruime terras.
Breda en alles daaromheen Rondje Liesbos in beeld Korte verhalen van toen en nu.
Oude Liesboslaan 170. Eetcafé De Peer Oude Liesboslaan 172. Idem Foto: 24 april 2009. Frietsalon Liesbos Hoek: Oude Liesboslaan/Drielindendreef. Idem Foto: 24 april 2009. Zicht in de Oude Liesboslaan langs het Liesbos. Zicht in de Drielindendreef. Drielindendreef in het verlengde van de Leursebaan. Foto: 3 september 2012. Ruiterschool Liesbosch Oude Molenweg 10. Westrikseweg 26 1. Westrikseweg 26 2. Zicht in de Leursebaan. Snelfietspad Breda-Etten-Leur t.p.v. Foto: 31 oktober 2011. Zicht in de Groenstraat. Dierenpension Doggys Holiday Leursebaan 430. Lichtenberg Hoeve in de Zanddreef. t Koepeltje langs de Leursebaan en achter de Lichtenberg Hoeve. Foto: 16 april 2010. Toegang Boswachterij Liesbos Zanddreef. Zicht in de Zanddreef richting Prinsenbeek. Picknickplaats aan de Torendreef. Vijvertje aan de Torendreef. Restaurant Boswachter Liesbosch Nieuwe Dreef 4.
Restaurants in Breda met honden toegestaan Eet.nu.
In de buurt. Den Hout nb 3. Restaurants in de buurt van Breda met honden toegestaan. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Breda en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
eetcafé De Peer, 4839 AD Lekker in de buurt.
geef eetcafé De Peer in 4839 AD 2 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 3 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 4 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 5 sterren. eetcafé te 4839 AD.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
Lunch near Liesbosch Review of De Peer, Breda, The Netherlands TripAdvisor.
De Peer is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras. U bent bij ons van harte welkom voor een lunch, een high tea, een borrel of een diner. Wij bieden u voor een betaalbare prijs een ruime keuze aan versbereide gerechten, zowel in de vorm van een drie-gangen keuzemenu als een a la carte menu. Daarnaast bent u ook met groepen van harte welkom bij De Peer. Zevenbergen, The Netherlands. Reviewed 9 December 2017. Lunch near Liesbosch.

Contacteer ons