Meer resultaten voor restaurant de peer liesbosch

restaurant de peer liesbosch
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. poortje peer kaart restaurant de peer liesbosch. eetcafé te 4839 AD. De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin!
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Met de familie. Jouw recensie over het restaurant de Peer. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 21 apr. De reservering was op een of andere manier niet doorgekomen, terwijl ik wel een email ter bevestiging had ontvangen.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Recent bij Restaurant De Peer gedineerd met een zakenrelatie. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
poortje peer kaart restaurant de peer liesbosch.
Lunch near Liesbosch De Peer. poortje peer kaart restaurant de peer liesbosch. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. poortje peer kaart restaurant de peer liesbosch.
De Peer in Breda Eet.nu.
Verdeling van de eindcijfers. Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn. Verloop van restaurantwaardering. Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt. moon en chris. op 14 juli 2017. Onze eerste ervaring bij de Peer was geweldig ca.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons