Zoeken naar restaurant de peer liesbosch

restaurant de peer liesbosch
eetcafé De Peer, 4839 AD Lekker in de buurt.
geef eetcafé De Peer in 4839 AD 2 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 3 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 4 sterren. geef eetcafé De Peer in 4839 AD 5 sterren. eetcafé te 4839 AD.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden. De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Restaurant Boswachter Liesbosch.
Europees restaurant in Breda. Restaurant Boswachter Liesbosch. Er zijn nog een paar tafels vrij voor de kerstbrunch op Tweede Kerstdag. 18 december 2018 om 1522: Iedereen. Restaurant Boswachter Liesbosch. https//: www.bndestem.nl/ tilburg/ rob-visser-wint brabant-in-beel d-het-mooie-in brabant-is-dat je-in-een-half uur-op-de-moois te-plekken-bent ac88a525/.
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
center parcs peer. restaurant de peer breda liesbos. restaurant peer breda. restaurant de peer in breda. hotel peer belgie. peer restaurant gorinchem. restaurant de peer breda liesbos. restaurant liesbos peer. de peer restaurant. restaurant de peer liesbosch. tuincentrum peer doetinchem.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.0 24 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
Liesbos Stappen Shoppen Breda.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij restaurant Boswachter Liesbosch, Eetcafé de Peer of Fritessalon t Liesbos. Parkeren kunt u het best op de parkeerplaats aan de Leurse baan. Het bos is goed bereikbaar per openbaar vervoer door vanuit één van de buslijnen tussen Breda en Etten-Leur te nemen en uit te stappen op de halte Liesbos.
Restaurants in Breda met honden toegestaan Eet.nu.
Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Breda en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants. Ga naar de top van de pagina.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
Familierestaurant De Peer in Breda.
Bij restaurant De Peer hebben ze een erg leuke speeltuin voor de kinderen met ernaast een heerlijk terras. Gelegen aan de rand van het Liesbos is het leuk te combineren met een boswandeling. De kaart bevat klassieke en wat meer uitdagende gerechten en voor de kinderen is er een kinderkaart.
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Af te huren, Airconditioning, Huisdieren welkom, Invalidentoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi. 8 / 10. Met de familie. Jouw recensie over het restaurant de Peer. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 24 dec.

Contacteer ons