Zoeken naar restaurant liesbos peer

restaurant liesbos peer
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld. poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Recent bij Restaurant De Peer gedineerd met een zakenrelatie. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Frans Spaans Wereldkeuken Grill / Amerikaans / BBQ. Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
De Peer bij Liesbos! Terug naar vorige pagina. Oude Liesboslaan 1724839, AD Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner!
Onze kaart De Peer.
Hierbij kunt u uw keuze maken uit de gerechten van onze a la carte dinerkaart. Bekijk onze dinerkaart voor de mogelijkheden. Bekijk onze visspecialiteiten. Naast lunch en diner bent u bij de Peer van harte welkom voor een gezellige borrel.
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Af te huren, Airconditioning, Huisdieren welkom, Invalidentoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi. 79, / 10. Met de familie. Jouw recensie over het restaurant de Peer. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 31 mei 2018.
poortje peer kaart restaurant liesbos peer.
restaurants in peer. poortje peer kaart restaurant liesbos peer. Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos. restaurant peer breda.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons