Zoeken naar restaurant liesbos peer

restaurant liesbos peer
Boschwachter in t Mastbos Restaurant in Breda.
Vanille-ijs met warme kersen 725., Vanille-ijs met advocaat 725., Vanille-ijs met slagroom 600., Dame Blanche 725., van peer, braam en sinaasappel. 2 bollen roomijs met slagroom. Stroop en suiker 600., Spek en/of appel-ham en/of kaas 700., met appel, kaneel en rozijnen.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.0 24 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Frans Spaans Wereldkeuken Grill / Amerikaans / BBQ. Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje.
De Peer Startpagina Facebook.
E-mail of telefoon. Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Cafe de Peer @ Liesbos. Bekijk meer van De Peer op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van De Peer op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Restaurant in Breda.
Breda en alles daaromheen Rondje Liesbos in beeld Korte verhalen van toen en nu.
Oude Liesboslaan 170. Eetcafé De Peer Oude Liesboslaan 172. Idem Foto: 24 april 2009. Frietsalon Liesbos Hoek: Oude Liesboslaan/Drielindendreef. Idem Foto: 24 april 2009. Zicht in de Oude Liesboslaan langs het Liesbos. Zicht in de Drielindendreef. Drielindendreef in het verlengde van de Leursebaan. Foto: 3 september 2012. Ruiterschool Liesbosch Oude Molenweg 10. Westrikseweg 26 1. Westrikseweg 26 2. Zicht in de Leursebaan. Snelfietspad Breda-Etten-Leur t.p.v. Foto: 31 oktober 2011. Zicht in de Groenstraat. Dierenpension Doggys Holiday Leursebaan 430. Lichtenberg Hoeve in de Zanddreef. t Koepeltje langs de Leursebaan en achter de Lichtenberg Hoeve. Foto: 16 april 2010. Toegang Boswachterij Liesbos Zanddreef. Zicht in de Zanddreef richting Prinsenbeek. Picknickplaats aan de Torendreef. Vijvertje aan de Torendreef. Restaurant Boswachter Liesbosch Nieuwe Dreef 4.
Restaurants in Breda met honden toegestaan Eet.nu.
In de buurt. Den Hout nb 3. Restaurants in de buurt van Breda met honden toegestaan. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Breda en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Onze kaart De Peer.
De Peer heeft een steeds wisselende selectie aan wijnen in huis. Uit diverse streken en van goede kwaliteit. Bekijk de Wijnkaart. Copyright De Peer Algemene voorwaarden UVH Designed by Newton21 Een deel van het beeldmateriaal mogelijk gemaakt door Simone Janssen Fotografie.
Lunch near Liesbosch De Peer, Breda Traveller Reviews TripAdvisor.
Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda. Wij zijn iedere dag vanaf 10.00 uur geopend. De Peer is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras.
De Peer Blogs over dit restaurant op Smakelijk Breda.
Schrijf een recensie. Home Restaurants Breda Liesbos De Peer. De Peer, aan de rand van het Liesbos in Breda, ligt in een groene en bosrijke omgeving. Een mooie plek voor een hapje en een drankje, binnen in het restaurant of op het ruime terras.
Familierestaurant speeltuin terras De Peer Breda Go-Kids Breda.
Eten Drinken Diner, Met speeltuin, Natuur, Lunch, Drinken Snacks. Familie restaurant De Peer. Bij restaurant De Peer hebben ze een erg leuke speeltuin voor de kinderen met ernaast een heerlijk terras. Gelegen aan de rand van het Liesbos is het leuk te combineren met een boswandeling.
Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda Restaurants.nl.
6-gangen menu: 33.40. 3-gangen à la carte: ca. terras tuin gratis draadloos internet. openhaard live muziek. zaalverhuur vergaderen recepties buffetten. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring!

Contacteer ons