Resultaten voor restaurant liesbos peer

restaurant liesbos peer
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
De Peer bij Liesbos! Terug naar vorige pagina. Oude Liesboslaan 1724839, AD Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner!
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
Restaurant met allure in het Liesbos Reizigersbeoordelingen Boswachter Liesbosch TripAdvisor.
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen. 25 april 2016 beoordeeld. Restaurant met allure in het Liesbos. Ruime kaart van goede chef koks. Klassiek Frans restaurant. Goede wijnkaart, Typisch restuarant voor vijftig plussers die samen goed willen eten en willen genieten van bosrijke omgeving.
de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Met de familie. Jouw recensie over het restaurant de Peer. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 24 feb. We hebben gezellig en lekker gegeten.Er is een gezellige sfeer en het eten was heerlijk.
poortje peer kaart restaurant de peer liesbosch.
center parcs peer. restaurant de peer liesbosch. restaurant peer breda. restaurant de peer in breda. hotel peer belgie. peer restaurant gorinchem. restaurant de peer breda liesbos. restaurant liesbos peer. de peer restaurant. restaurant de peer liesbosch. tuincentrum peer doetinchem. eten in peer.
Onze kaart De Peer.
Hierbij kunt u uw keuze maken uit de gerechten van onze a la carte dinerkaart. Naast lunch en diner bent u bij de Peer van harte welkom voor een gezellige borrel. De Peer heeft een steeds wisselende selectie aan wijnen in huis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
poortje peer kaart restaurant liesbos peer.
hotel peer belgie. peer restaurant gorinchem. restaurant de peer breda liesbos. restaurant liesbos peer. de peer restaurant. restaurant de peer liesbosch. tuincentrum peer doetinchem. eten in peer. restaurants in peer. Restaurant met allure in het Liesbos Reizigersbeoordelingen Boswachter Liesbosch TripAdvisor.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons