Zoeken naar knuffelboerderij peer

knuffelboerderij peer
Welkom Broekxhof.
Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij Toerisme Limburg.
U bent hier. Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij. Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij. Limburgse Kempen, Peer. Monseigneur Broekxstraat 6. Bereken de route. Toevoegen aan favorieten. van 03/06/2017 tot 28/08/17. Broekxhof is een boerderij met koeien, varkens en veel kleinvee voor de bezoekers.
Knuffelboerderij, speeltuin en ijsjescafé in Breugelhoeve Peer Regio HLN.
Peer Maandag opent de vernieuwde site van de Breugelhoeve. Iedereen kan dan kennismaken met de drie nieuwe pareltjes van het belevingsparadijs. Er is namelijk een nieuwe knuffelboerderij, een speel en belevingstuin en in de zomer ook een nieuw pop-upijsjescafé. Het project rond de vernieuwde Breugelhoeve loopt al sinds 2013, maar nu is de opening nabij.
Knuffel boerderij Broekxhof Peer. Informatie Reviews Knuffel boerderij Broekxhof Zoover.
15 Mar 2018. Nummer 3 van 198 bezienswaardigheden in Peer. Acties voor Knuffel boerderij Broekxhof. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews. Beste accommodaties in Peer. Center Parcs Erperheide. Informatie over Peer. Vraag en Antwoord Peer.
Opening van knuffelboerderij, speeltuin en belevingstuin in Peer Het Belang van Limburg.
Vorige afbeelding 1 / 5 Volgende afbeelding. Peer Op pinkstermaandag 16 mei werden in het domein van Breugelhoeve te Peer Grote-Brogel een 3-tal nieuwe kroonjuwelen geopend: een speeltuin, een knuffelboerderij en een belevingstuin. Om 13u was het domein open i.v.m.
Welkom op de website van Breugelhoeve.
Speeltuin en knuffelboerderij. Weyerstraat 1 3990 Peer België. 32 011 63 13 31. Te midden van de prachtige landelijke omgeving van Grote-Brogel en op een boogscheut van het centrum van de stad Peer ligt Breugelhoeve. Het centrum bij uitstek waar je volop kan genieten van ruiteren in al haar facetten.
Speeltuin Breugelhoeve Stad Peer.
Midden 2015: opening Knuffelboerderij. Midden 2016: opening Speeltuin Breugelhoeve. Vooronderzoek toekomstvisie: voorjaar 2015. Ontwerpfase: tot najaar 2015. Uitgangspunten voor een nieuwe Speeltuin op site Breugelhoeve zijn.: Speeltuin als centrale, open ruimte. Speeltuin als verbindende ruimte. Speeltuin als een belevingsruimte voor iedereen. Bruisend Peer: Er wordt geïnvesteerd in een speeltuin voor alle Perenaars.
Breugelhoeve krijgt Knuffelboerderij Peer Het Belang van Limburg.
24/01/2015 om 0704: door GVB. Op het domein van het landelijk ontmoetingscentrum Breugelhoeve in Peer is de bouw begonnen van een kinderboerderij die rekening houdt met de noden van mensen met een beperking. Bezoekers kunnen in de zogemaande Knuffelboerderij onder meer dieren aanraken en mee verzorgen.
Speeltuin en knuffelboerderij Breugelhoeve.
Op de speeltuin kan je klimmen, klauteren, schommelen, spelen met water, glijden, zwieren, wipwappen, en op de knuffelboerderij kan je al die schattige diertjes knuffelen. Maak er kennis met de nieuwste inwoners van Peer: Schattige varkens, geitjes, schaapjes, cavias, konijntjes, kippen, kleine ponys.,

Contacteer ons