Op zoek naar knuffelboerderij peer?

knuffelboerderij peer
Peer Knuffelboerderij en moestuin aan Breugelhoeve Internetgazet.
Meer zoekertjes in Peer. Uw zoekertje toevoegen. U bent hier: Startpagina Peer Knuffelboerderij en moestuin aan Breugelhoeve. Contacteer ons Adverteer Over deze site Gemeente-info links. 2004-2013 HeliusMedia bvba Op de artikels en fotos rust copyright Site: Webstylers. RSS Feed Volg ons.
Knuffelboerderij, speeltuin en ijsjescafé in Breugelhoeve Peer Regio HLN.
Peer Maandag opent de vernieuwde site van de Breugelhoeve. Iedereen kan dan kennismaken met de drie nieuwe pareltjes van het belevingsparadijs. Er is namelijk een nieuwe knuffelboerderij, een speel en belevingstuin en in de zomer ook een nieuw pop-upijsjescafé. Het project rond de vernieuwde Breugelhoeve loopt al sinds 2013, maar nu is de opening nabij.
poortje peer tot peer knuffelboerderij peer.
Op de speeltuin kan je klimmen, klauteren, schommelen, spelen met water, glijden, zwieren, wipwappen, en op de knuffelboerderij kan je al die schattige diertjes knuffelen. Maak er kennis met de nieuwste inwoners van Peer: Schattige varkens, geitjes, schaapjes, cavias, konijntjes, kippen, kleine ponys.,
Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij Toerisme Limburg.
Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij. Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij. Limburgse Kempen, Peer. Monseigneur Broekxstraat 6. Bereken de route. Toevoegen aan favorieten. Broekxhof is een boerderij met koeien, varkens en veel kleinvee voor de bezoekers. Tijdens de geleide rondleiding maken we ruim tijd voor het knuffelen van de dieren.
Speeltuin Breugelhoeve Stad Peer.
Midden 2015: opening Knuffelboerderij. Midden 2016: opening Speeltuin Breugelhoeve. Vooronderzoek toekomstvisie: voorjaar 2015. Ontwerpfase: tot najaar 2015. Uitgangspunten voor een nieuwe Speeltuin op site Breugelhoeve zijn.: Speeltuin als centrale, open ruimte. Speeltuin als verbindende ruimte. Speeltuin als een belevingsruimte voor iedereen. Bruisend Peer: Er wordt geïnvesteerd in een speeltuin voor alle Perenaars.
Breugelhoeve krijgt Knuffelboerderij Peer Het Belang van Limburg.
24/01/2015 om 0704: door GVB. Op het domein van het landelijk ontmoetingscentrum Breugelhoeve in Peer is de bouw begonnen van een kinderboerderij die rekening houdt met de noden van mensen met een beperking. Bezoekers kunnen in de zogemaande Knuffelboerderij onder meer dieren aanraken en mee verzorgen.
Welkom Broekxhof.
Alpacaboerderij Stad Peer.
We beginnen met ze beter te leren kennen aan de hand van een leuke speurtocht. Welke alpaca vind jij het leukst? Kies slim, want tijdens de alpacagility moet je een hindernisparcou. ma 30 juli 2018 tot vr 3 augustus 2018. Weyerstraat 1, 3990 Peer.
Opening van knuffelboerderij, speeltuin en belevingstuin in Peer Het Belang van Limburg.
Vorige afbeelding 1 / 5 Volgende afbeelding. Peer Op pinkstermaandag 16 mei werden in het domein van Breugelhoeve te Peer Grote-Brogel een 3-tal nieuwe kroonjuwelen geopend: een speeltuin, een knuffelboerderij en een belevingstuin. Om 13u was het domein open i.v.m.
Speeltuin en knuffelboerderij Breugelhoeve.
Op de speeltuin kan je klimmen, klauteren, schommelen, spelen met water, glijden, zwieren, wipwappen, en op de knuffelboerderij kan je al die schattige diertjes knuffelen. Maak er kennis met de nieuwste inwoners van Peer: Schattige varkens, geitjes, schaapjes, cavias, konijntjes, kippen, kleine ponys.,

Contacteer ons