Zoeken naar knuffelboerderij peer

knuffelboerderij peer
Speeltuin Breugelhoeve Stad Peer.
Midden 2015: opening Knuffelboerderij. Midden 2016: opening Speeltuin Breugelhoeve. Vooronderzoek toekomstvisie: voorjaar 2015. Ontwerpfase: tot najaar 2015. Uitgangspunten voor een nieuwe Speeltuin op site Breugelhoeve zijn.: Speeltuin als centrale, open ruimte. Speeltuin als verbindende ruimte. Speeltuin als een belevingsruimte voor iedereen. Bruisend Peer: Er wordt geïnvesteerd in een speeltuin voor alle Perenaars.
Knuffelboerderij, speeltuin en ijsjescafé in Breugelhoeve Peer Regio HLN.
Peer Maandag opent de vernieuwde site van de Breugelhoeve. Iedereen kan dan kennismaken met de drie nieuwe pareltjes van het belevingsparadijs. Er is namelijk een nieuwe knuffelboerderij, een speel en belevingstuin en in de zomer ook een nieuw pop-upijsjescafé. Het project rond de vernieuwde Breugelhoeve loopt al sinds 2013, maar nu is de opening nabij.
Knuffel boerderij Broekxhof Peer. Informatie Reviews Knuffel boerderij Broekxhof Zoover.
17 May 2018. Nummer 3 van 198 bezienswaardigheden in Peer. Acties voor Knuffel boerderij Broekxhof. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews. Beste accommodaties in Peer. Center Parcs Erperheide. Informatie over Peer. Vraag en Antwoord Peer.
Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij Toerisme Limburg.
U bent hier. Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij. Broekxhof: bezoek en knuffelboerderij. Limburgse Kempen, Peer. Monseigneur Broekxstraat 6. Bereken de route. Toevoegen aan favorieten. van 03/06/2017 tot 28/08/17. Broekxhof is een boerderij met koeien, varkens en veel kleinvee voor de bezoekers.
Welkom Broekxhof.
Kinderboerderij in Peer, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, kinderboerderijen, voor kind, kleinkinderen, kleinkind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit, uitjes, er
Kinderboerderij voor kinderen, tot 15 kilometer van Peer. Kinderboerderij voor kinderen, tussen 15 en 30 kilometer van Peer. Dierenpark Bilzen, Bilzen, 3 14 jaar Dierentuin/Kinderboerderij ca. Kinderboerderij De Kleine Meer, Valkenswaard, 2 99 jaar Kinderboerderij/Overig ca. Kinderboerderij voor kinderen, tussen 30 en 45 kilometer van Peer.
Nieuwe speeltuin en knuffelboerderij aan Breugelhoeve Hechtel-Eksel Het Nieuwsblad.
Hechtel / Hechtel-Eksel / Eksel / Peer. De voorbije maanden werden op Breugelhoeve in Peer een nieuwe speeltuin en een knuffelboerderij aangelegd, een realisatie van ruim 500.000 euro. Breugelhoeve stond jarenlang gelijk met ruitersport, maar vandaag is het uitgegroeid tot een ruime ontmoetingsplek rond het plattelandsleven.
Speeltuin en knuffelboerderij Breugelhoeve.
Op de speeltuin kan je klimmen, klauteren, schommelen, spelen met water, glijden, zwieren, wipwappen, en op de knuffelboerderij kan je al die schattige diertjes knuffelen. Maak er kennis met de nieuwste inwoners van Peer: Schattige varkens, geitjes, schaapjes, cavias, konijntjes, kippen, kleine ponys.,

Contacteer ons