Meer resultaten voor peer lichaam

peer lichaam
Weet jij welk figuurtype je bent? Doe de test!
Het zwaartepunt van je lichaam zit aan de onderkant, bij je heupen, billen en bovenbenen. Om je lichaam wat meer in balans te brengen en zo het gewilde zandloperfiguur te krijgen kun je je schouders iets meer volume geven en de aandacht van de onderkant afleiden. Benieuwd naar ons figuuradvies voor de peer?
Dit zegt jouw lichaamsvorm over je gezondheid.
Ben jij een appel, peer, banaan of zandloper? Die zaken vertellen niet alleen veel over welke kledij je het beste draagt, maar ook over jouw gezondheid. De vorm van jouw lichaam wordt immers bepaald door de plaats waar jij het vet opslaat.
Blog 12 lichaamsvormen en fashiontips Dresses Only.
De peer, een lichaamsvorm die in heel wat boeken en magazines al besproken is. Natuurlijk ontbreekt hij ook nu niet, want er zijn maar wat veel vrouwen die een peervormig lichaam hebben en het lastig vinden om zich goed te kleden.
Kledingtips voor een sexy peerfiguur Het Nieuwsblad.
Dit zorgt voor een vloeiend silhouet. Koop een paar killer heels waardoor je benen slanker en langer lijken. Een top met horizontale streepjes maakt je lichaam breder waardoor het onderlichaam slanker lijkt. Voor peervormige vrouwen is een goedzittende jeans erg belangrijk.
Appel, peer, plank en zandloper figuur Femme Magazine.
Iedere vrouw is anders en zo ieder lichaam en figuur. Qua vrouwelijke figuren kennen we vier soorten waar je waarschijnlijk allemaal wel eens van gehoord hebt: de appel, de peer, de plank en de zandloper. Als je weet welke vorm jouw lichaam heeft kun je met een aantal slimme kledingtrucjes je sterke punten benadrukken en je zwakkere punten camoufleren.
Het peerfiguur.
Als je lichaam de vorm heeft van een peer dan zit het vet vooral op de heupen en dijen. Dit figuur komt veel voor bij vrouwen. Veel mensen kunnen beamen dat het moeilijk is om bij deze zones vet kwijt te raken.

Contacteer ons