Meer resultaten voor een peer

een peer
Peer Lekker van bij ons.
Ze heeft wit, sappig vruchtvlees en een erg zoete smaak. Deze peer heeft een geelgroene kleur met een bruinrode gloed. Te verkrijgen: Van september tot maart. Sweet Sensation is een rood gebloste peer met een groen tot gele achtergrond. Het is een natuurlijke mutant van de Doyenné du Comice.
peer Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: peer DE peer EN peer ES. Definities op Encyclo.nl: Peer 1x. Vertalingen peer NLFR. 1 vrucht van een perenboom poire la v.
Het Vlaams woordenboek peer, iemand een geven.
peer, iemand een geven. Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van peer, iemand een geven." peer, iemand een geven. iemand een vetting geven, iemand een slag geven. lap, iemand een geven. Manneke als ge nu niet gaat luisteren hè, dan zal ik u sebiet es een goei peer rond uw oren geven.
Waarom is het eten van één peer per dag belangrijk? Gezonder Leven.
Waarom is het eten van één peer per dag belangrijk? De peer is zonder twijfel één van de meest gezonde fruitproducten die er bestaat met een schat aan verfrissende eigenschappen die je niet kunt missen. Dus waarom eet je niet één peer per dag?
Het Vlaams woordenboek een peer aan hebben.
Wees welgekomen Willekeurig Top woorden Recent. een peer aan hebben. Er zijn nog geen beschrijvingen van een" peer aan hebben" in onze databank. Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term?
Het Vlaams woordenboek peer, iemand een stoven.
peer, iemand een stoven. Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van peer, iemand een stoven." peer, iemand een stoven. Van Dale: algemeen Belgisch-Nederlands iem. een peer stoven. Vanavond gaan we eens goe lachen met allemaal. We gaan de Leo een peer stoven.
Peer plant Wikipedia.
Vorsten zoals Lodewijk XV en Lodewijk XVI die in de Kathedraal van Reims werden gekroond, kregen als geschenk een peer en een glas champagne, ook Marie Louise kreeg er een bron? Toen Karel X van Frankrijk er in 1825 gewijd werd, sprak de burgemeester.:

Contacteer ons