Meer resultaten voor peer centrum

peer centrum
Appartement Te Huur regio Peer Immo Twee.
Via de inkomhal komt u in de ruime woonkamer met aansluitend de open volledig geïnstalleerde keuken. Zowel de woonkamer als de keuken zullen voorzien worden van een nieuwe vloer. Appartement Verhuurd te Peer. Prachtig appartement gelegen in het centrum van Peer.
Speelhuisje Peer.
t Speelhuisje Peer is een 1300 m grote binnenspeeltuin voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de grootouders genieten van een heerlijk tasje koffie. t Speelhuisje Peer vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen enz.
Afdeling Peer Contacteer ons.
U bent hier. Moet je zorg binnen de 48u of in het weekend opgestart of aangepast worden? Bel ons 24u/24u, 7d/7d. 011 61 21 85. Ook voor niet-dringende zorgvragen kan je ons altijd telefonisch bereiken. 011 61 21 85. peer at limburg.wgk.be.
Masterplan Peer-centrum Stad Peer.
In heel Vlaanderen is er steeds minder kwaliteitsvolle beschikbare ruimte, ook in Peer. Met de denkoefening die de ontwikkeling van dit masterplan is, willen we toewerken naar een duurzame ontwikkeling van de beschikbare ruimte in Peer, en zo kansen benutten en problemen aanpakken.
Home.
In Bianero wordt u verwelkomd in een stijlvol eigenhandig gerestaureerd pand in het centrum van de Breugelstad Peer. Gezellige brasseries, klasse restaurants, terrasjes en winkels liggen om de hoek. De HouseBreakfast grenst aan het fietsroutenetwerk met knooppunt 1 in het noorden van Limburg, tussen Peer en Bree.
Openingsuren Kringloopcentrum Peer.
Kringloopcentrum in Peer. Chique de Friemel gesloten. Chique de Friemel is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Steenweg op Wijchmaal 66. Kringwinkel is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren. Kringwinkel Chique de Friemel gesloten. Kringwinkel Chique de Friemel is momenteel gesloten Bekijk de openingsuren.
JAEKEN Uitvaartzorg Wij zijn er voor u.
Gerda CREMERS, echtgenote van wijlen Henri VAN DE WEYER Geboren te Hamont op. Paul WINTERS, echtgenoot van Marie-Louise BONHOMME Hij werd geboren te Peer. Leon DREESEN, echtgenoot van mevrouw Francine GIELEN Hij werd geboren te. Liam KENENS, Zoontje van Benjamin en Eef KENENS-VERCRUYSSE Broertje van Noah.
Parkeren in Peer Stad Peer.
Parkeren in Peer. In Peer-centrum gelden twee parkeerregimes. In Peer-centrum moet je nergens betalen om je auto te parkeren. Onbeperkt gratis parkeren. Je kan gratis en onbeperkt parkeren op volgende locaties, op wandelafstand van de centrumstraten.: op de Noordervest en Zuidervest.
lokaal.be Stratenplan Peer.
Welkom op de website van Breugelhoeve.
32 011 63 13 31. Te midden van de prachtige landelijke omgeving van Grote-Brogel en op een boogscheut van het centrum van de stad Peer ligt Breugelhoeve. Het centrum bij uitstek waar je volop kan genieten van ruiteren in al haar facetten.

Contacteer ons