Op zoek naar restaurant de peer breda?

restaurant de peer breda
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Oude Liesboslaan 172, 4839 AD, Breda, Nederland. 31 76 520 0566. Alle fotos 19. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.
dinnersite banner.
de Peer in Breda Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Restaurant in Breda /. Restaurant de Peer in Breda. Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda Nederland Plan. Gemiddelde prijs 36. Gemiddelde prijs à la carte. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank. De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen.
Restaurant De Peer in Breda.
Restaurant De Peer in Breda. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant De Peer. Oude Liesboslaan 172, 4839 AD Breda. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant De Peer.
De Peer in Breda Eet.nu.
breda 25 punten. op 6 september 2013. Ik heb i.v.m.mijn verjaardag bij De Peer met een groepje mensen gegeten, van te voren even wat gedronken op het terras en daarna plaatsgenomen in het sfeervolle restaurant. Werkelijk alles was goed geregeld, erg attente en vriendelijk bediening en vooral de bedrijfsleider Rens geloof ik dat hij heet zo een gastheer wil iedereen in zijn bedrijf hebben.
Onze kaart De Peer.
Hierbij kunt u uw keuze maken uit de gerechten van onze a la carte dinerkaart. Naast lunch en diner bent u bij de Peer van harte welkom voor een gezellige borrel. De Peer heeft een steeds wisselende selectie aan wijnen in huis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Oude Liesboslaan 1724839, AD Breda. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner!
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons