Op zoek naar restaurant de peer breda?

restaurant de peer breda
eetcafé De Peer, 4839 AD Lekker in de buurt.
Een zaak toevoegen Andere restaurants in de buurt. De Drie Linden. restaurant te 4839 AD Breda. eetcafé te 4839 AD. restaurant te 4838 ET Breda. restaurant te 4839 AJ Breda. restaurant te 4813 EB Breda. restaurant te 4841 AR Prinsenbeek.
Lunch, Diner Dranken Restaurant De Colonie.
Peer Biet veg. Stoofpeer rode biet paddenstoel kastanjeschuim pompoen. Doorregen steak van de flank seizoensgarnituur keuze uit: pepersaus kalfsjus met whisky. Ribstuk van speenvarken langzaam gegaard oosters afgelakt seizoensgarnituur teriyaki. slowcooked rund buikspek crème van bloemkool spitskool spek aardappel romanesco tomaat steaksaus.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Oude Liesboslaan 172. 4839 AD Breda Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 10u. Prijs Zie menukaart. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner!
de Peer in Breda Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Breda /. Restaurant de Peer in Breda. Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda Nederland Plan.
Restaurant De Peer in Breda.
Terug naar vorige pagina. Over dit restaurant zijn nog geen reviews geschreven. Bestaat dit restaurant niet meer? Geef het door. Oude Liesboslaan 172 4839AD Breda Nederland. Toon telefoonnummer 0765200566. HEERLIJK Volg ons. Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.0 24 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
Plan en print je eigen gratis wandelroute VisitBrabant.
Ontdek de Groene Haltes. Brabant heeft mooiste wandelroutes van Nederland. De Vennenroute op de Strabrechtse Heide is door boswachters verkozen tot een van de mooiste wandelroutes van Nederland. Ook het Mastbos bij Breda staat in het favorietenlijstje. Bekijk de routes.
De Peer Startpagina Facebook.
31 76 520 0566. Geeft doorgaans antwoord binnen één dag. Contact De Peer on Messenger. Gaat open om 1000.: Wijnhuis De Blauwe Camer. Tapasbar en restaurant. Restaurants in Breda. Plaatsen Breda Restaurant De Peer. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
De Peer Stappen Shoppen Breda.
De Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. De Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. Oude Liesboslaan 172, 4839 AD Breda.
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos.
poortje peer kaart restaurant de peer breda liesbos. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.

Contacteer ons