Op zoek naar restaurant de peer breda?

restaurant de peer breda
Breda en alles daaromheen Rondje Liesbos in beeld Korte verhalen van toen en nu.
Oude Liesboslaan 170. Eetcafé De Peer Oude Liesboslaan 172. Idem Foto: 24 april 2009. Frietsalon Liesbos Hoek: Oude Liesboslaan/Drielindendreef. Idem Foto: 24 april 2009. Zicht in de Oude Liesboslaan langs het Liesbos. Zicht in de Drielindendreef. Drielindendreef in het verlengde van de Leursebaan. Foto: 3 september 2012. Ruiterschool Liesbosch Oude Molenweg 10. Westrikseweg 26 1. Westrikseweg 26 2. Zicht in de Leursebaan. Snelfietspad Breda-Etten-Leur t.p.v. Foto: 31 oktober 2011. Zicht in de Groenstraat. Dierenpension Doggys Holiday Leursebaan 430. Lichtenberg Hoeve in de Zanddreef. t Koepeltje langs de Leursebaan en achter de Lichtenberg Hoeve. Foto: 16 april 2010. Toegang Boswachterij Liesbos Zanddreef. Zicht in de Zanddreef richting Prinsenbeek. Picknickplaats aan de Torendreef. Vijvertje aan de Torendreef. Restaurant Boswachter Liesbosch Nieuwe Dreef 4. Moerdijkse Postbaan 22. Zicht in de Moerdijkse Postbaan. Hoek: Moerdijkse Postbaan/Bredaseweg. Pastoor van Ars-kerk 1928 Liesboslaan. In het gebied Effen-De Rith wonen bijna 850 Bredanaars, in de buurtschap Liesbos ca. De Rith is een uniek stukje Breda met een rijke historie, die nog steeds uit het landschap kan worden afgelezen.
Social Deal, ontdek jouw stad voor een onverslaanbare prijs.
Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. In mijn mailbox leuke deals ontvangen, kopen, reserveren en heerlijk uit eten. Geweldig concept dit! Het is zo gebruiksvriendelijk Online kopen en direct inleverbaar bij bedrijven in Breda. Steden in de buurt.
Boschwachter in t Mastbos Restaurant in Breda.
BOSCHWACHTER IN T MASTBOS. In ons stijlvol en toegankelijk restaurant kunt u gezellig tafelen midden in een bosrijke omgeving. Een heerlijke plek om neer te strijken na een wandeling voor lunch, diner of borrel. Midden in de bossen op het terras genieten van de warme zon of fijne schaduw: een mooie en rustgevende plek voor een zakenlunch, borrel of diner. MASTBOOMZAAL EN SERRE. Zoekt u een mooie, inspirerende locatie voor uw feest of zakelijke bijeenkomst op een van de mooste plekken van Breda?
Van Ouds Uniek en authentiek restaurant, gevestigd langs een eeuwenoude postroute, net buiten het dorp Bavel.
onze steeds wisselende menukaart. Laat u zich liever verrassen? Dan maakt de chef met plezier een 2 gangen lunchmenu klaar! Ons restaurant is gelegen op een steenworp. afstand van de snelwegen A27 en E312. Op 1 minuut afstand vindt u de op.
De Peer Blogs over dit restaurant op Smakelijk Breda.
De Peer, aan de rand van het Liesbos in Breda, ligt in een groene en bosrijke omgeving. Een mooie plek voor een hapje en een drankje, binnen in het restaurant of op het ruime terras. Bij De Peer kun je terecht voor een lunch, high tea, borrel of diner.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.0 24 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
De Peer indebuurt Breda.
Nieuws over De Peer. Er zijn nog geen berichten om weer te geven. Meer BBQ restaurants in Breda. Toon alle bbq restaurants Naar volledige stadsgids. Irakees Restaurant Koya. Tok Tok Grill. Irakees Restaurant Koya. Tok Tok Grill. Tip de redactie.
De Peer in Breda Eet.nu.
breda 25 punten. op 6 september 2013. Ik heb i.v.m.mijn verjaardag bij De Peer met een groepje mensen gegeten, van te voren even wat gedronken op het terras en daarna plaatsgenomen in het sfeervolle restaurant. Werkelijk alles was goed geregeld, erg attente en vriendelijk bediening en vooral de bedrijfsleider Rens geloof ik dat hij heet zo een gastheer wil iedereen in zijn bedrijf hebben.
Center Parcs Echt even samen, midden in de natuur.
Gratis Voorkeursligging t.w.v. Verplichte kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten 2950, per boeking, verplicht beddengoed voor Comfort Cottages in Nederland, België en Duitsland 850, per persoon, toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.
De Peer verkocht Prinsenbeeknieuws.
Horecaman Anton van Dongen heeft De Peer aan de Oude Liesboslaan verkocht. Vanaf maandag 1 maart is het eetcafé in handen van Mark ter Beek 51 uit Breda. Op maandag en dinsdag is het nog gesloten voor schilderwerkzaamheden en aanpassingen in de keuken. Daarna is het etablissement voortaan zeven dagen per week geopend. Of en wat er gaat veranderen in het concept van de horecagelegenheid, kan de nieuwe eigenaar nog niet zeggen. Dat wordt in de loop van deze maand duidelijk. Het personeel mag mee over, aldus Ter Beek, die nog wel nieuwe mensen zoekt. Ik, zoek nog een chef en een aspirant-chef en medewerkers voor de bediening. Vooral moeders met schoolgaande kinderen zijn welkom voor de bediening overdag. Anton en Winny van Dongen hebben De Peer onder meer verkocht om zich meer te kunnen toeleggen op hun nieuwe restaurant Pasta Pesto op de Markt in Prinsenbeek.

Contacteer ons