Meer resultaten voor restaurant de peer

restaurant de peer
De 10 beste restaurants in Peer TripAdvisor.
Belgisch Nederlands Café Europees Eetcafé. Kort bij huis 14/02/2018. Centerparcs Erperheide Restaurant El Fuego. 17 van 18 Restaurants in Peer. Beste wat er is in centerparcs erp 13/01/2018. Ideaal met kinderen 19/07/2017. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.
De Peer in Breda Eet.nu.
Ik heb i.v.m.mijn verjaardag bij De Peer met een groepje mensen gegeten, van te voren even wat gedronken op het terras en daarna plaatsgenomen in het sfeervolle restaurant. Werkelijk alles was goed geregeld, erg attente en vriendelijk bediening en vooral de bedrijfsleider Rens geloof ik dat hij heet zo een gastheer wil iedereen in zijn bedrijf hebben.
de Peer in Breda Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Gemiddelde prijs à la carte. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank. De prijzen en de gerechten kunnen wijzigen. De prijzen zijn zonder korting. De geafficheerde prijzen zijn BTW inbegrepen. Meer informatie over restaurant de Peer. Hoe er geraken?
Hotel de boskar overnachten én eten in Peer.
3990 Peer België. 32 11 39 87 10. Wij serveren verse kwaliteit producten in een uniek kader. U hebt de keuze uit een grote en kleine kaart. Het prachtig gerenoveerde Oud Stadshuis 1673 herbergt het Grand Café en het restaurant van Hotel de Boskar 1773.
Restaurant Fleurie.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Vind beschikbare tijden op iens. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.

Contacteer ons