Resultaten voor restaurant de peer

restaurant de peer
Hotel de boskar overnachten én eten in Peer.
Het gebouw heeft een bewogen geschiedenis achter de rug. In de loop der eeuwen fungeerde het als lakenhalle, gevangenis vandaar ook de schandpaal voor het gebouw, gemeentehuis, gerechtsgebouw en bibliotheek. Op social media. Markt 1 3990 Peer t: 32 11 39 87 10 info@hoteldeboskar.be.
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.
Restaurant Fleurie.
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
De 10 beste restaurants in Peer TripAdvisor.
Italiaans Mediterraan Europees. Heerlijk getafeld in een uniek de 28/01/2018. Tafelen in een bijzonder kader. 3 van 18 Restaurants in Peer. Aangename verrassing 31/03/2018. Gezellig restaurant met top keuken 14/03/2018. 4 van 18 Restaurants in Peer. Lekker etentje met vrienden 24/01/2018.
poortje traiteur peer restaurant de peer breda.
Eetcafé de Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos en is de perfecte locatie voor een hapje en een drankje. de Peer in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren. Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Recent bij Restaurant De Peer gedineerd met een zakenrelatie. Dit restaurant ligt aan de rand van het Liesbos, een groene omgeving aan de rand van Breda. Het restaurant beschikt over een groot terras waarin voor kinderen ook de nodige speeltoestellen zijn opgesteld.

Contacteer ons