Zoeken naar restaurant de peer

restaurant de peer
Home De Peer.
Oude Liesboslaan 172 4839 AD Breda T 076 520 05 66. Welkom op de website van De Peer! culinaire ontmoeting in het groen. Ons restaurant is gelegen in een groene en bosrijke omgeving aan de rand van het Liesbos in Breda.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Peer in Breda.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Peer. Restaurant De Peer. 7.1 23 recensies Oude Liesboslaan 172, Breda. 31 76 520 0566 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route.
de Peer in Breda Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Enkel klanten die het restaurant bezochten kunnen een beoordeling geven. Met de familie. Datum van de maaltijd: 25-jul.-2018. Wij hebben bij de Peer gereserveerd via de AH-actie. Kennelijk was de reservering wel doorgekomen, maar de AH-actie was hun niet bekend.
Restaurant Fleurie.
Marktzicht.be Lekker eten in Peer.
Cafe Brasserie Restaurant Marktzicht. Gewoon lekker eten in Peer! komt u genieten, relaxen, loungen. En dat allemaal in het gezellige centrum van Peer! Wees welkom voor een verfrissend drankje en aperitief of een heerlijk diner in onze rustige en sfeervolle zaak.
De 10 beste restaurants in Peer TripAdvisor.
Belgisch Nederlands Café Europees Eetcafé. Kort bij huis 14/02/2018. Centerparcs Erperheide Restaurant El Fuego. 17 van 18 Restaurants in Peer. Met de kleine 17/05/2018. Beste wat er is in centerparcs erp 13/01/2018. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.
Restaurants Stad Peer.
Hulpdiensten en veiligheid. Een melding doorgeven. Brasserie restaurant t Weyerke. Pizzeria Da Franco. t Oud Stadhuys. Aan de balie van het Klantencontactcenter in. t Poorthuis Adres. Zuidervest 2a, 3990 Peer Tel. 011 61 07 00 E-mail. Volg ons op Facebook.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
De Peer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Peer is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden. De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.

Contacteer ons