Resultaten voor restaurants peer en omgeving

restaurants peer en omgeving
BURGER KING BELGIQUE.
Welkom in het restaurant Oud Bree OUD BREE.
Jean en Ilse hebben in 2008 het voormalig herenhuis van einde 1800 omgetoverd tot een huiselijk restaurant en taverne. Een rokersruimte en een gezellig terras in het hartje van Bree zijn onze troeven. Onze tip: een cadeaubon. Een geschenk voor iedereen!
De 10 beste restaurants voor diners in Peer TripAdvisor.
Beste restaurants voor diners in Peer, België. Restaurants in Peer. Restaurants voor diners in Peer. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Soorten cuisine gerechten. Vis en zeevruchten.
De Peer bij Liesbos! De Peer Kidsproof Breda.
Aan de rand van de bossen ligt De Peer, een restaurant met kindermenu en speeltuin! Bij het gezellige en sfeervolle De Peer kun je terecht voor een goede lunch, borrel en diner! De kaart is divers en het eten is van goede kwaliteit.
Restaurant Fleurie.
Restaurant Int Hofken Haacht. Aangenaam tafelen, heerlijke gerechten. Int Hofken BVBA.
Maak uw reservatie bij brasserie en restaurant Int Hofken te Haacht. Tafel gezellig in een aangename omgeving met uitzicht op het marktplein. U vindt Int Hofken terug op Markt 25 te Haacht. U kan een reservatie telefonisch of via het contactformulier maken.
Michelin Restaurants Peer: Gids van de beste restaurants van Peer.
Restaurants Michelin Peer. Alle Michelin restaurants in Peer: sterrenrestaurants in Peer en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Peer. Alles van ViaMichelin: Hechtel-Eksel.
Restaurant-brasserie Ocean Oostende.
Met een prachtig zicht op het zilte nat, proeft u er ook het verrukkelijk vakantiegevoel het hele jaar door. s Middags en s avonds kan iedereen zich er te goed doen aan verse producten van land en zee. Welkom bij Ocean!
Restaurant Eyckerhof Hingene: Uniek Flamant décor in landelijke hoeve.
Klassiek met een twist in een dromerige omgeving. Het is intussen 30 jaar geleden dat Chef-kok Ferdy Debecker en zijn vrouw Ann begonnen aan de renovatie van een oud hoeve in Bornem. Zoveel jaar later is het restaurant dat ze er toen openden nog steeds bloeiend en succesvol.Ferdy won al meerdere prestigieuze kookwedstrijden waaronder de Bronzen Bocuse.
Happy Days Buffetrestaurant en familierestaurant.
Warm Koud en Dessertbuffet. Happy days is een buffetrestaurant / familierestaurant gelegen in Sint-Huibrechts Lille te Neerpelt. Elke zaterdag en zondag voorzien wij een warm, koud en dessertbuffet voor 1950, per persoon. Daarnaast beschikken wij ook over diverse feestzalen voor al uw feesten.

Contacteer ons